top

Miss New England Continental Plus 2017

WINTER WONDERLAND
Saturday, January 17th – 6:00 – 9:00 PM
This is the Official Preliminary To Miss Continental Plus 2017. Tickets are available to sale at the Door for $20.00. Below is the Intinerary:

1:00 pm – Registration
2:30 pm- Group Interview
5:30 pm – Doors Open
6:00 pm- Pageant Commence
6:05 pm- Opening Number Lakia Mondale (5 Minutes) / Welcome & Introduction (10 Minutes)
6:20 pm- Presentation Category (10 Minutes) NON JUDGED CATEGORY
6:30 pm- Natasha Douglas Performance (5 Min)
6:45 pm- Presentation of Judges (10 Min)
7:00 pm- Swimsuit Competition (15 Min)
7:15 pm- Ivy League Performance (5 Min)
7:20 pm- Angel Cavalli Performance (5 Min)
7:25 pm- Talent Competition (45 Min)
8:10 pm- Ivy League Perfomance (5 Min)
8:15 pm- Lakia Mondale Performance (5 Min)
8:20 pm- Evening Gown Q&A (25 Min)
8:45 pm- Fer Cardin Performance (5 Min)
8:30 pm- Natasha Performance (5 Min)
9:00 pm- Category Winners/ Crowning (10 Min)

FlyerMissNewEngland-ContinentalPlus